Gastenboek

Familie ​van Bragt, november 2023 in Casa Mijas

We hebben een heerlijke tijd gehad in jullie mooie, complete appartement. O.a. gegolfd op de Europa baan, fietstour gedaan door het gezellige Málaga. Een deel van het vlonderpad gelopen en heerlijk geluncht bij Antonio, een aanrader. En we hebben op jullie terras genoten van het uitzicht in de heerlijke november zon.

Familie ​Davies, oktober 2023 in Casa Mijas

Wat hebben we genoten van deze nazomer vakantie : ) Het appartement is schoon, fris en ontzettend goed voorzien van alle gemakken. Koken is een feest hier! De omgeving is ook erg prettig en het weer hier van perfect. We hopen hier snel een keer terug te komen.

Familie Smit, april 2023 in Casa Mijas

Wat hebben wij genoten !!! Een heerlijke temperatuur en een fantastisch appartement, waar het ons aan niets ontbrak. We zijn naar het strand geweest (Mijas), naar Ronda, naar Yunquera, Málaga en de Camino del Rey, werkelijk een aanrader. We hebben gewandeld bij Mijas Pueblo, pittig maar heel mooi en het vlonderpad bij Mijas.

Familie Akerboom, maart 2023 in Casa Mijas

Wow…. Was het eerste wat we zeiden toen we jullie heerlijk lichte, frisse appartement binnen stapten. Wow …. Zeiden we eenmaal van het uitzicht genoten te hebben. Wat een feestje voor de golfers onder ons deze la Cala banen. Hier vermaken wij ons prima, zeker wanneer je alleen maar korte broek en mouw aan hoeft. Natuurlijk hebben we ook uitstapjes gemaakt naar Ronda, de Caminito del Rey en Málaga verkend. Een top week met heerlijk weer, super golfbanen en een heerlijk verblijf.

Familie Stein, januari 2023 in Huis Ruigenhoek

Wat hebben wij een leuk weekend gehad hier! Bedankt voor de uitgebreide PDF’s in de mail met activiteiten in de buurt, erg handig.

Mathijs & Paul - Golfpro’s,  januari 2023 in Casa Mijas

Bedankt dat we als eerste in jullie appartement mochten verblijven. Het had alles wat we nodig hadden. Ontvangst was hartelijk door Livia. De golfbaan was lekker dichtbij en 3 x 18 holes gespeeld. Een aanrader!

Familie Vries, november 2022 in Huis Ruigenhoek

Onze 3e keer in dit super fijne huisje. We hebben genoten en komen heel graag nog eens terug.

Familie Vleugel, april 2022 in Huis Ruigenhoek

Wat een ontzettend fijne plek is dit! We zijn heerlijk tot rust gekomen. De jacuzzi, sauna, maar vooral ook de goed en fijne zorgen vanuit jullie. Heel betrokken. We komen zeker nog eens terug op deze fijne plek!

Familie Konings, juli 2020 in Huis Ruigenhoek

Bedankt voor het verblijf in dit heerlijke huisje en wat is het compleet ingericht. En ja, het klopt …. In de regen is de jacuzzi héérlijk.

Familie Groot, maart 2020 in Huis Ruigenhoek

Het was een heerlijk weekje! De regio, de jacuzzi, de sauna, het huisje waar niets aan ontbreekt. Allemaal top! We gaan dit mensen aanraden.

Familie v.d. Voort, januari 2020 in Huis Ruigenhoek

Over de top! Jullie snappen hoe een mens tot rust komt! Ook wij willen graag nog eens terug komen in dit sfeervolle vakantiehuis.

Familie Van de Weg, maart 2019 in Huis Ruigenhoek

Was ik er al trots op de vertaler te zijn van jullie mooie website, na jullie prachtige accommodaties gezien te hebben in het echt, ben ik nog trotser en nog enthousiaster! Wat een heerlijk onderkomen: ‘a home away from home’, zoals de Engelsen dit zo mooi zeggen! Wat een rust, comfort, luxe en ‘what a view!’

Familie Arnold, januari 2019 in Huis Ruigenhoek

We hebben erg genoten van dit heerlijke huis op deze mooie plek. Ik ga zeker terugkomen en zal het ook van harte aanbevelen! We missen de hottub nu al.

Familie A. vd H., februari 2017 in Huis Ruigenhoek

Deze week …. Was genezend voor mijn ziel. De tijd … de ruimte … de rust … Het is absoluut een cadeautje geweest in deze periode van mijn leven. Be blessed!

Familie Fritsche, januari 2015 in Huis Ruigenhoek

Het was weer geweldig in jullie vakantiehuis. De rust, het mooie uitzicht, de zonsopgang, we hebben ervan genoten. Een mooie en gezellige oudjaarsavond met vrienden en familie. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid, we voelen ons hier thuis.

Vier vriendinnen, mei 2014 in Huis Ruigenhoek

Het is bijna weer tijd om op te stappen, nog even een laatste bakje koffie! We hebben een heerlijk weekend gehad, het huisje is super compleet en heel aangenaam om in te verblijven. De ligging is super, dichtbij het strand en leuke plaatsen. We hebben een dagje Haarlem gedaan, de hofjesroute per step! Zowel binnen als buiten konden we ons in dit huis prima vermaken.

Anny Smit-Stokman, juli 2013 in Huis Ruigenhoek

Heerlijk hier op mijn oude plek waar ik 51 jaar heb gewoond. Dat heerlijke uitzicht waar ik nooit op uitgekeken raak. Ik vertrouw erop dat de gasten die na ons komen ook van de rust mogen genieten. Vooral ’s avonds bij het “kampvuur” was erg gezellig met de chips en het wijntje. Lieve kinderen, van harte bedankt voor de gastvrijheid en veel succes. Liefs van mam.

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Ok